Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Draadloos opladen: Het geschenk van 2018
 
Originele Kerstgeschenken
We hebben weer een hoop mooie en nieuwe artikelen aan ons assortiment toegevoegd welke goed geschikt zijn om weg te geven aan medewerkers en-/of relaties als Kerstgeschenk. Bekijk ze hieronder.

Uiteraard hebben wij ook een grote collectie Kerstpakketten, klik hier voor het assortiment. Ook is het mogelijk dat wij voor u speciaal custom-made pakketten samenstellen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Uiteraard kunnen wij u ontzorgen door te zorgen dat ieder geschenk bij het juiste adres afgeleverd wordt. Wij zorgen dus voor de fulfilment. Hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Geen gedoe, zo geregeld. 
Zuid Afrikaanse Darling wijn in blik
Deze smaakvolle, duurzame en gecertificeerde Afrikaanse wijn heeft goud gewonnen in de challenge van 2020. Uit dit blikje wijn haal je makkelijk 2 glazen wijn. Wij hebben 3 verschillende soorten, Sauvignon Blanc- Rose - Rood uit de darling collectie. Met deze wijn heeft u een lage ecologische voetafdruk en deze wijn heeft een hoger recyclingpercentage dan glas.

Leverbaar vanaf €2.63

Kerstpakket KiKa 'Beregoed'
Met dit kerstpakket steunt u Stichting KiKa waarmee belangrijk onderzoekswerk naar de genezing van kinderkanker wordt gedaan. In dit chique, getinte cadeau treft u voor ieder wat lekkers en natuurlijk niet te vergeten de echte nieuwe KiKa-knuffelbeer! Mooie pakketten waar u van kunt genieten en tegelijkertijd het goede doel steunt. De echte Kerstgedachte!


Leverbaar vanaf €40.00

Le Zen Draadloze speaker met led moodlight wijnkoeler 
Het hele jaar door is dit een super gaaf en bruikbaar geschenk. Le Zen is een zeer stijlvolle speaker met LED moodlight. Heel mooi om te gebruiken als wijnkoeler, terwijl je lekker je muziek kunt afspelen. Dit model de Le Zen S is de kleinste van de 3 uitvoeringen die er zijn. Zeer fraai cadeau om te geven aan uw werknemers of zakelijke relaties. 

Leverbaar vanaf €68.74

Fleecedeken met Kerstmotief
Deze heerlijke fleece deken is onmisbaar tijdens de lange winteravonden op de bank. Een super leuk Kerstgeschenk waar nog jaren plezier van wordt beleefd. De deken wordt gevouwen geleverd met een lint. Het label wat bevestigd is aan het lint kunnen wij bedrukken tegen een meerprijs met uw logo en-/of kerstboodschap.


Leverbaar vanaf €6.35

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Vraag aan onze medewerkers een op maat gemaakte offerte zodat u het exacte prijsplaatje heeft. 
Facebook
Twitter
Link
Website
Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar:


Prijzen zijn exclusief bedrukking, verzending (tenzij anders vermeld) en BTW.

Prijzen onder voorbehoud van druk- en zetfouten
Copyright © 2018 Main Sales, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich via mainsales.nl heeft aangemeld.

Ons adres is:
Main Sales Europe B.V.
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Nederland

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0