Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Draadloos opladen: Het geschenk van 2018
 
Bijzondere drinkflessen

Op 1 juli 2021 verandert het statiegeldsysteem. Vanaf die datum zal er ook statiegeld worden berekend op kleine PET flesjes met frisdrank of water. Daarom is het nu het moment om voor een duurzamere oplossing te kiezen. 

Een mooie drinkfles is een perfect geschenk voor medewerkers en-/of relaties tijdens deze zomerse dagen. Wij hebben een uitgebreide collectie drinkflessen/bidons. In deze nieuwsbrief staan enkele voorbeelden.


Opzoek naar een artikel die niet in deze mailing of op onze website staat? Neem dan contact met ons op want wij zoeken graag naar het juiste geschenk.

Uiteraard kunnen wij u ontzorgen door te zorgen dat ieder geschenk bij het juiste adres afgeleverd wordt. Wij zorgen dus voor de fulfilment. Hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Geen gedoe, zo geregeld. 
Join The Pipe Nairobi drinkfles
Deze handige maar ook mooi vormgegeven hervulbare en BPA-vrije waterfles is gemaakt in Nederland en van de Stichting 'Join The Pipe'. Stichting Join The Pipe zorgt ervoor dat het drinkwater wereldwijd op een eerlijkere manier verdeeld wordt en pakt plastic soup bij de bron aan. Met de hervulbare waterflessen en tappunten proberen zij deze droom te verwezenlijken. Met de opbrengsten van de flessen en tappunten in Europa zet de stichtingwaterprojecten op in ontwikkelingslanden.

Leverbaar vanaf €4.87

CamelBak Eddy+ 600 ml koperen vacuümgeïsoleerde drinkfles
CamelBak is al jaren een gerenomeerd merk als het gaat om drinkflessen. Deze CamelBak Eddy+ 600 ml koperen vacuümgeïsoleerde drinkfles heeft een duurzame, dubbelwandige roestvrijstalen vacuüm constructie met een koperen isolatie. Hiermee blijft uw drankje gedurende 24 uur koud of blijft u drankje ten minste 8 uur lang warm. De CamelBak Eddy+ wordt geleverd in een exclusieve CamelBak geschenkverpakking. 

Leverbaar vanaf €23.29

Waterfles met fruit infuser
Deze fles heeft een inhoud van 800ml. Deze waterfles van tritan heeft een fruit infuser compartiment. Hiermee geef je je water volop vitaminen en smaak door fruit toe te voegen in het compartiment, dat ook als koelelement gebruikt kan worden door ijsklontjes toe te voegen. Heerlijk voor de zomer! En zo wordt genoeg water drinken echt een makkie.

Leverbaar vanaf €5.35

Waterfles gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen
Deze herbruikbare waterfles is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen! Met deze RPET fles ondersteun je Plastic Bank. Een sociale onderneming die plastic afval uit onze oceanen wil opruimen. Maar ook biedt Plastic Bank inwoners van Haïti, de Filipijnen en Indonesië contant geld of vouchers aan in ruil voor het afval dat ze inzamelen, dat vervolgens wordt gerecycled tot producten.

Leverbaar vanaf €3.53

Thermosfles met drink timer
Deze thermosfles heet de Smart Flask Luxovious. En is geen standaard thermofles door de extra features die deze thermofles heeft. Zoals een timer die elke 2 uur een signaal geeft dat er iets gedronken moet worden. Zo word je eraan herinnert dat je iets moet drinken. Naast de “drink timer” geeft de thermofles, gemaakt van het beste roestvrijstaal en voorzien van een theehouder, ook de binnentemperatuur aan van de inhoud, zo kun je optimaal genieten van een kop koffie of thee onderweg op de juiste temperatuur.

Leverbaar vanaf €7.35

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Vraag aan onze medewerkers een op maat gemaakte offerte zodat u het exacte prijsplaatje heeft. 
Facebook
Twitter
Link
Website
Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar:


Prijzen zijn exclusief bedrukking, verzending (tenzij anders vermeld) en BTW.

Prijzen onder voorbehoud van druk- en zetfouten
Copyright © 2018 Main Sales, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich via mainsales.nl heeft aangemeld.

Ons adres is:
Main Sales Europe B.V.
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Nederland

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/21. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0