Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Hoe vraag ik een offerte aan?

Een offerte aanvragen is eenvoudig en verplicht u tot niets.
Lees verder…

Over Main Sales

Wij leveren aan bedrijven, verenigingen, (hoge)scholen en instanties door heel Europa.
Main Sales is een groothandel in (on)bedrukte relatiegeschenken en promotietextiel zoals T-shirts, overhemden, sweaters en werkkleding. Niet alleen textiel maar ook powerbanks, paraplu’s, tassen en andere artikelen bedrukken wij helemaal naar uw wens. Producten worden ook zonder opdruk geleverd. Wij leveren aan bedrijven, instellingen, verenigingen door heel Europa.
Lees verder…

Main Sales ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

Alle processen worden op regelmatige basis geauditeerd
Naast de ISO 9001-2015 certificering welke de kwaliteit van de organisatie waarborgt mogen wij we nu ook ISO 14001-2015 certificering hieraan toevoegen. De ISO 14001-2015 waarborgt het verbeteren van milieuprestaties bij een duurzame en gecontroleerde groei van de organisatie.
Lees meer..

Levertijd, verzendkosten en spoed

Onze levertijden en verzendkosten zijn per bestelling verschillend. Vraag daarom altijd per product wat de levertijd is. Uiteraard is de leverdatum en het afleveradres altijd in overleg met de klant.
Lees verder…

Voorraadbeheer en fulfilment mogelijkheden

Combineer schaalvoordelen met uniforme uitstraling
Voor grote organisaties met veel verschillende promotieartikelen kan het een dagtaak zijn om de voorraden ervan bij te houden, de juiste producten op tijd te versturen en om nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. Main Sales Europe kan elke organisatie ontzorgen door dit hele beheer op zich te nemen en de producten aan te bieden in een op maat gemaakte promoshop.
Lees verder…

Missie en Visie

Onze kernwaarden
Het aanbieden van een zo’n breed, maar gericht mogelijk assortiment, waarbij de klant gegarandeerd is van de beste condities, zoals prijs, kwaliteit en duurzaamheid.
Over onze missie en visie

De voordelen van Main Sales

Belangrijke speerpunten van ons bedrijf op een rij.
Waarschijnlijk is het helemaal niet meer nodig, maar voor wie ons niet kent willen wij hier toch een aantal belangrijke speerpunten van ons bedrijf op een rij zetten. Als groothandel in relatiegeschenken, premiums, promotietextiel en give-aways is Main Sales niet alleen een verkopende partij, maar bestaat een groot deel van onze dienstverlening uit adviseren van onze klant.
Alle voordelen

Code of Conduct PPP

Main Sales handelt naar de Code of Conduct
Main Sales is aangesloten bij branchevereniging Platform Promotional Products (PPP). Wanneer je als bedrijf aangesloten bent bij deze branche organisatie ben je verplicht de door de PPP opgestelde Code of Conduct te ondertekenen.
Lees verder…

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0