Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

De voordelen van Main Sales

Belangrijke speerpunten van ons bedrijf op een rij.
Waarschijnlijk is het helemaal niet meer nodig, maar voor wie ons niet kent willen wij hier toch een aantal belangrijke speerpunten van ons bedrijf op een rij zetten. Als groothandel in relatiegeschenken, premiums, promotietextiel en give-aways is Main Sales niet alleen een verkopende partij, maar bestaat een groot deel van onze dienstverlening uit adviseren van onze klant.

Wij zijn pas tevreden..
... als de klant dat ook is. Het klinkt niet alleen enorm cliche, dat is het ook, maar daarom niet minder waar. De producten die wij verkopen zijn in veel gevallen een essentieel onderdeel in de marketing- en/of communicatiestrategie van onze klanten, onze producten moeten daarom altijd in orde zijn en volledig voldoen aan de wens van onze klant.

Scherpe prijzen
Wij bieden wij onze prijzen zo scherp mogelijk aan. Niet alleen de grootste bedrijven krijgen hele scherpe prijzen bij grote aantallen, ook kleine bedrijven met lagere aantallen kunnen bij ons terecht.

Deskundig advies
Onze medewerkers zijn meer adviseur dan verkoper. U heeft kennis van uw core-business, wij hebben kennis op het gebied van onze producten en service. Daarom denken wij met u mee, geven tips en advies en denken graag met u mee om hét product te vinden dat past binnen uw wensen en budgetten.


Bereikbaar zoals u dat wilt
Wij zijn telefonisch en via de chat bereikbaar tijdens kantooruren, daarnaast is iedere medewerker per mail bereikbaar, zo heeft u altijd snel en direct contact. 

Uitgebreid assortiment
Of u nu zoekt naar een 'standaard'artikel of een bijzondere give-away voor een beurs, wij kunnen bijna alles leveren. Onze website dient als onze catalogus, maar daarnaast kunnen wij nog zo'n 100.000 andere artikelen direct uit voorraad leveren.

Loyaliteitsprogramma's
Wij kunnen voor klanten een speciaal loyaliteitsprogramma of bestelsysteem ontwikkelen. Zo heeft u een eigen bestelomgeving met vooraf geselecteerde artikelen waar u, en uw medewerkers, eenvoudig bestellingen kunnen plaatsen. Ook voor uw klanten kunnen wij een dergelijk systeem maken, waarbij u desgewenst een spaarsysteem kunt koppelen om de loyaliteit te vergroten. Meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.

Wilt u nog meer weten? U bent uiteraard altijd welkom om eens langs te komen op ons kantoor. U kunt dan zien hoe wij werken en nader kennis maken met uw contactpersoon. 

 

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0